jump4

Spring-is-in-the-Air-Sale

Date
16 March 2018
Author

Yes, It’s aaaawllllmost Spring and Max is getting fidgety and restless….Fresh, new gear is coming in so the old stuff must go OUT! So with Spring comes the inevitable Max Guitar Spring Cleaning! We are clearing cobwebs and making some room for the new collections. The non-stop madness starts this Saturday 17th of March at 10:00 and continues until April 30th! We are getting rid of a lot of gear!

Visit us or check online to see hundreds of articles we selected at CRAZY prices! Make a deal on the spot! Literally stacks of all gear we are letting go, but also great deals on some Fender, Duesenberg, Gibson, PRS, Supro, a lot of boutique guitars, Starters guitars and amps, loads of amplifiers, effects, and even strings with 50% discount! Nothing is too strange at Max Guitar!

Terms & conditions:

 • Discounts are applicable on selected stock items (so not the whole collection)
 • Discount percentages on different brands and items may vary.
 • Trades are not preferred unless correspondingly low and approved by Max Guitar staff.
 • All regular European methods of payment accepted
 • Items are sold ‘as is’ and can be store models or marked as used (pre-owned) If you are in doubt check with us!
 • No returns are accepted on these items unless covered by regular factory warranty. This discount offer cannot be combined with one of the other special offers nor can store credit be used for payment. We reserve the right to remove any of the special offers. Everything subject to errors and misspellings.

Shop all Sale items

(NL)


SPRING IS IN THE AIR SALE!

Het is bijna lente en Max wordt onrustig en rusteloos … .Verse nieuwe spullen komen eraan dus het oude spul moet eruit! Dus met de lente komt de onvermijdelijke Max Guitar lenteschoonmaak!

We ruimen op en stoffen af en maken ruimte voor de nieuwe collecties. De non-stop gekte begint op zaterdag 17 maart om 10:00 en gaat door tot 30 april! We ruimen flink veel spullen op!

Bezoek ons of kijk online en zie honderden artikelen die we hebben geselecteerd voor echt GEKKE prijzen! Maak een deal ter plaatse! Letterlijk stapels van alle spullen die we laten gaan, maar ook geweldige deals op Fender, Duesenberg, Gibson, PRS, Supro, veel boutique gitaren, startersgitaren en -versterkers, heel veel versterkers, effecten en zelfs hebben we snaren met 50% korting ! Niets is te vreemd bij Max Guitar!

Voorwaarden:

 • Deze korting is van toepassing op geselecteerde voorraad artikelen (dus niet op de gehele collectie!)
 • Liever ruilen we niet in, tenzij navenant laag en goedgekeurd door Max Guitar personeel.
 • Alle geldige Nederlandse betaalmiddelen worden geaccepteerd
 • Alle aanbiedingen worden verkocht in de huidige staat en kunnen winkelmodellen zijn of aangemerkt als ‘gebruikt’ (pre owned). Indien u twijfelt, neem dan contact met ons op!
 • Alles onder voorbehoud van fouten en spelfouten – Op de kortingsartikelen worden geen retouren geaccepteerd tenzij gedekt door fabrieksgarantie – De kortingsaanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met een van de andere speciale aanbiedingen – Tegoedbonnen kunnen niet worden gebruikt voor betaling – Wij behouden ons het recht voor om elk van de speciale aanbiedingen te verwijderen.

Bekijk alle artikelen hier