940bd47e3cfc0d993d94171b4fec5d1e--guitar-art-music-lovers

Veranderde bereikbaarheid Max Guitar Scheveningen

Date
15 June 2018
Author

Veranderde bereikbaarheid Max Guitar Scheveningen gedurende vlaggetjesdag en Volvo Ocean Race

Vlaggetjesdag – Zaterdag 16 Juni vindt er in de Scheveningse Haven Vlaggetjesdag plaats. Parkeren kan dan normaal gesproken alleen buiten het direct haven gebied. Voor onze klanten die iets komen halen en/of brengen hebben we parkeerplekken vrij voor de duratie van maximaal 2 uur. Indien je daar gebruik van wilt maken, neem dan tijdens winkeltijden contact op met 070 4490353. De aanrijdroute loopt dan via de Zeesluisweg. het adres voor laden en lossen is dan Zeesluisweg 228 (bordje Max Guitar op de deur)

Volvo Ocean Race van zo. 24 juni – zo 1 juli – vindt er in Scheveningen de finish van de Volvo Ocean Race plaats. Een uniek en spectaculair event dat je eigenlijk gezien MOET hebben. Maak van de gelegenheid gebruik om ook even aan te meren bij Max Guitar in de 2e binnenhaven. Parkeren kan dan normaal gesproken alleen buiten het direct haven gebied. Voor onze klanten die iets komen halen en/of brengen hebben we parkeerplekken vrij voor de duratie van maximaal 2 uur. Indien je daar gebruik van wilt maken, neem dan tijdens winkeltijden contact op met 070 4490353. De aanrijdroute loopt dan via de Zeesluisweg. het adres voor laden en lossen is dan Zeesluisweg 228 (bordje Max Guitar op de deur)