gallery-DavenKrista2015b

Krista Detor bij Musemix Concerts @ Max Guitar

Date
7 March 2019
Author

 

 

Woensdag 13 maart 2019 – om 20.00 uur!

Voor het eerst op ons podium: KRISTA DETOR. Het tijdschrift MusicDish noemt haar werk ontzagwekkend. The Allmusic Guide noemt haar ‘Een kunstenares met een zeldzame vaardigheid met een diep poëtisch geschenk’ en Rolling Stone heeft het over ‘Een klein wonder’.

Krista Detor brengt heel veel naar haar podium: een ongelooflijk gevoel voor sfeer, voor toon, intimiteit, muzikaliteit, prachtige teksten en dit alles met een heerlijke dosis humor en zelfspot en vertolkt door een van de mooiste en warmste stemmen die je ooit zal horen. Krista Detor wordt ook wel een van Amerika’s best bewaarde geheimen genoemd, maar ondertussen heeft ze podia gedeeld met grootheden als Loudon Wainwright, The Neville Bros. en Joan Armatrading en nog vele anderen. Haar bekendheid begon voor de meeste critici en echte muziekliefhebbers vanaf haar album Mudshow uit 2006. Dertien jaar na dato staat Mudshow nog altijd als een huis. Meer succesvolle albums volgden. Ook in Europa kreeg ze het nodige succes, met een eerste plaats in de EuroAmericana Chart. Haar voorlaatste album Barely kreeg ook weer uitstekende kritieken. Op deze tour brengt ze een Best of Krista Detor mee en een data stick met haar hele collectie, dus voor alle nieuwelingen: sla je slag!

Op 13 maart staat deze veelzijdige artieste op ons nieuwe podium, met partner David Weber, met haar keyboard en trekharmonica, met haar uitzonderlijke talent en en we zeggen dit gewoon nog een keer: behalve dat het nergens anders in Den Haag leuker wordt die avond, wordt dit ook een avond om niet snel te vergeten.

Deuren gaan open om 19.15 uur. Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com